Pytagoras kunnskapsbrikker
kr 1 875,00 inkl. mva

kr 1 500,00 eks. mva
? Tax based on Norway.
Å lære Pytagoras setning har aldri vært så morsomt eller lett å forstå som når du bruke Matematikkbølgens Pytagoras kunnskapsbrikker! Dette sett består av 5 store trekanter (med sidelenger fra 30 cm til 70 cm) og 50 kvadratiske desimetersbrikker (10 cm x 10 cm). Tre av trekanter er rettvinklet, en er likesidet og en er uten spesielle egenskaper.

Klassen bruker materiellet for å utforske Pytagoras setning i et stort format som gjør opplegget spennende og lett å huske. Det utvikler en god forståelse for det essensielle innholdet i Pytagoras setning, det gir elevene praktiske erfaringer med kvadrater og deres egenskaper og det er med på å bygge forståelse for areal og arealenheter.

Settene kan også brukes til å utforske og leke med areal av trekanter, parallelogram, trapes, med flere. Materiellet kan brukes sammen med base 10 blokker for å se på desimaler og flere areal- og algebraiske begreper.

Trekanter og kvadrater er laget av sterk og fleksibel polyetylen (3 mm tykkelse) som er godt å jobbe med. Pakken inkluderer en hefte med ideer.
Product Condition:
New
Produkt Kode:
PYTAGBRIKKER

Description

Detaljer

Reviews

Utvalgte produkter

Product Added to your Cart
x

-------- eller --------